HTML sitemap for articles

Välkommen!

Välkommen till vår webbshop, din specialiserade expert av digitala fotoramar. Vi är stolta över att erbjuda ett omfattande utbud av högkvalitativa produkter som har valts ut med största noggrannhet.

Vi är ett litet, men passionerat bolag i Uppsala som har fört samman vår kärlek för fotografi och teknik för att erbjuda dig de bästa digitala fotoramarna på marknaden. Vi förstår vikten av att föreviga minnen och att dela dem med vänner och familj, vilket är varför vi har dedikerat oss till att sälja produkter som gör just det på ett enkelt och bekvämt sätt.

Vår strävan är att tillhandahålla produkter som är av högsta kvalitet, samtidigt som de är prisvärda och säkra att använda. Alla våra produkter bär CE-märkning, vilket betyder att de uppfyller EU:s standarder för hälsa, säkerhet och miljöskydd. Dessutom väljer vi att endast sälja ramar med kvalitet som de från Denver Electronics, vilka delar vårt engagemang för kvalitet och innovation samt designats i Skandinavien.

För att ytterligare tillgodose våra kunders behov, samarbetar vi med Diginova.se, en ledande expert på digitalisering av analoga bilder. Diginova.se kan hjälpa dig att digitalisera dina gamla foton och filmer så att du kan njuta av dem på din digitala fotoram.

Vi värdesätter varje kund och strävar efter att ge bästa möjliga kundservice. Om du har några frågor om våra produkter eller behöver hjälp med att välja rätt digital fotoram, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa!

Vi är stolta över att vara din pålitliga källa till digitala fotoramar och ser fram emot att hjälpa dig att föreviga dina minnen på bästa möjliga sätt. Tack för att du väljer att handla med oss.

Utforska våra digitala fotoramar nu!

/ Marcus Medhage, Grundare

grundaren av digitalramar.se

Grundare

Marcus Medhage

Hej, det är jag Marcus som grundat av denna webbshop. Med en djup passion för teknik och att ta vara på fantastiska stunder, startade jag denna webbutik med målet att förenkla och förbättra hur vi delar och förevigar minnen. Mitt fokus ligger på att erbjuda kvalitativa, prisvärda och stiliga digitala fotoramar. Jag värderar integritet och ärlighet i min verksamhet och strävar efter att alltid sätta kundens behov i centrum. Tack för att du väljer att handla hos oss och jag ser fram emot att hjälpa dig föreviga dina minnen på det bästa sättet.

tre glada vänner som tittar i en mobiltelefon och ler

Mission

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att förbättra och förenkla hur människor förevigar och delar sina minnen för att skapa en större och starkare gemenskap i samhället. Genom att erbjuda högkvalitativa, prisvärda och säkra digitala fotoramar, strävar vi efter att göra digital bildvisning tillgänglig och meningsfull för alla. Vi vill ständigt överträffa våra kunders förväntningar genom att erbjuda utmärkt service och nyskapande produkter.

futuristisk skyskrapa med mycket ljus

Vision

Vår framtidssyn

Vår vision är att bli det mest betrodda och kundorienterade företaget inom digitala fotoramar i Sverige. Vi strävar efter att kontinuerligt driva innovation och sätta nya standarder inom branschen. Vi strävar efter att varje hushåll ska kunna njuta av fördelarna med digitala fotoramar, oavsett deras tekniska erfarenhet eller budget. Vi siktar på att skapa starka, långsiktiga relationer med våra kunder genom att ständigt sträva efter att tillgodose deras behov och önskemål.