Hylla de som lämnat oss - med en frameo fotoram

Hylla de som lämnat oss - med en frameo fotoram

Halloween är inte bara en tid för bus eller godis, för utklädnader och spökhistorier. För många av oss är det också en tid att reflektera över de som inte längre är med oss. Med hjälp av digitala och frameo fotoramar kan vi hedra dessa minnen på ett speciellt sätt under alla Helgons dag och Halloween-säsongen.

Minnen levande genom digitala fotoramar

Genom att ladda din digitala fotoram med bilder av nära och kära som har gått bort, kan du skapa en rörande och personlig hyllning. Med en FRAMEO fotoram som dessa vi säljer kan du med din FRAMEO-app snabbt och enkelt ladda upp foton. En roterande bildspel av glada minnen, tidigare Halloween-firanden eller enkla stunder tillsammans kan bli en kraftfull påminnelse om de band vi har med dem, även efter att de har gått bort. Eller ladda upp en video för att verkligen ge nytt liv åt det forna.

Alla helgons-dag: en tid för reflektion och minnen

Många kulturer runt om i världen använder denna tid på året för att hedra sina förfäder och reflektera över livets skörhet. Med en digitalram kan du skapa en modern version av ett traditionellt altare, fyllt med levande bilder som minns de som har lämnat oss men som vi saknar.

Som människor är våra och våra vänners liv tyvärr ändliga. Så mycket som vi gärna skulle spendera flera livstider med dem vi älskar så kan vi tyvärr inte. Det finns många sätt som vi kan hantera dessa svåra stunder som kan uppstå i livet. Men bara för att de är borta så betyder det inte att deras minnen måste vara det. Ett sätt att hantera sorg och saknad är att förstås foton. Eller om man följer ordspråket; en bild säger mer än tusen ord: Så kan en fotoram med plats för tusentals bilder säga väldigt mycket och vara ett sätt att processa och hantera.

Skapa Halloween-tema med din digitala fotoram

Utöver att hedra dina nära och kära kan du också använda din digitala fotoram för att lägga till Halloween-stämning i ditt hem. Ladda upp skrämmande landskap, dimmiga kyrkogårdar eller gamla familjefoton i svartvitt för att skapa en spöklik atmosfär. Eller redigera dina gamla foton och lägg till spökiga och läskliga effekter.

Varför välja Digitalramar.se För din Halloween och alla Helgons-dag?

På digitalramar.se är vi stolta över vårt breda utbud av digitala fotoramar, perfekta för alla tillfällen:

  • Stort utbud: Välj från olika storlekar och färger, inklusive svart, vitt och träramar. Utforska vårt utbud här!
  • Frameo APP och WiFi-uppkoppling: Enkelt ladda upp bilder direkt från din enhet med FRAMEO-appen. Genom att ladda upp dina passande bilder via din mobiltelefon kan du snabbt och smidigt skapa den känslan du vill i ditt rum. Läs mer om FRAMEO och vad det är.
  • Utmärkt kundservice: Vi är här för att hjälpa dig få ut mesta möjliga av din digitala fotoram.
  • Lys upp höstmörkret: Att skaffa och köpa en modern stilig och innovativ fotoram, antingen som gåva eller åt ditt hem, kan vara ett sätt att sätta en guldkant på tillvaron nu under hösten. Här hittar du varför hösten kan vara en utmärkt tid för det.

I en tid som Halloween och alla Helgons-dag, när vi minns, firar och kanske även blir lite sorgsna, kan en digital fotoram från digitalramar.se vara din följeslagare och tröst. Den påminner oss om att även om livet är förgängligt, men minnen eviga. Passa på att skaffa en digital fotoram, hedra och ta vara på dina minnen.

Tillbaka till blogg